![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem wejść dziś na swojego gmaila i pokazało mi że hasło jest błędne. Po próbie przypomnienia dostałem dziwną dla mnie wiadomość:
Cytat Google Home | Sign In Sorry, your account has been disabled. [?] Wie ktoś może za co Google banuje? Używałem tego konta, żeby wysyłać dane z serwisu. Nie był to jakiś duży ruch. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie sto lat zajmie Ci odkręcenie tego, ale myślą może, że jesteś spamerem?
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niby rozsyłałem za pomocą tego konta emaile ale były to tylko przypomnienia hasła oraz emaile podczas rejestracji :| Gdzie się można zgłosić albo do kogo pisać, żeby odblokować konto?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do google musisz napisać. Poszukaj na google.pl kontaktu ds. np. poczty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do google musisz napisać. Poszukaj na google.pl kontaktu ds. np. poczty. Napisać do google to jest istna masakra. Wszystko pozastąpywali dennymi FAQ i niczego nie idzie znaleźć... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie, spróbuj na forum "supportu".
-------------------- Sygnaturka comes here.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do google musisz napisać. Poszukaj na google.pl kontaktu ds. np. poczty. To google ma jakiś kontakt? ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, nie ma to jak odpowiedzieć miesiąc później, a bim pewnie dawno wyjaśnił sprawę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wysłałem email, bez odpowiedzi, więc założyłem kolejne konto i tyle.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O kurde miesiące mi się pomyliły
![]() -------------------- Sygnaturka comes here.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 23:02 |