![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problemik pobieram z posta do sesji dane i wyswietlam kiedy odswieze to rekord w tablicy sie zwieksza.Moje pytanie jak zrobic aby po odswieżeniu nic sie nie działo o to przykl. kodzik
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zwiększa się, bo masz te nawiasy
$_SESSION['nazwa'][]=$_POST['nazwa_towarku']; To w PHP oznacza że chcesz dodać element do tablicy. To jak się tego pozbyć zależy od tego, do czego używasz tej zmiennej sesyjnej, czy jest tylko raz potrzebna, czy może mieć kilka kopii i wielu innych drobiazgów. Możliwe, że u Ciebie wystarczyłoby tylko sprawdzenie czy owa zmienna istniała wcześniej i jeśli tak to nadpisze starą. Ale nie wiem po prostu do czego Ty jej używasz, więc nie wiem czy można tak zrobić, czy może przez to utracisz jakieś dane istotne. Zwyczajnie nikt nie zna kontekstu używania tej zmiennej. -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No tak wiem do czego służa te nawiasy ponieważ ich uzyłem i miałem taki cel
![]() a nadpisac nie mozna bo jesli wróce i wybore nastepny produkt i dopisze sobie cos to bede miał 2 produkty a jeden tekst ![]() Czy ma ktoś jeszcze jakies pomysły ![]() Jak mogę rozwiazać w.w problem ![]() -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:08 |