![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik tekstowy z tabelkami i tekstem gdzie są wmieszane adresy email, chce wyciągnąć z tego pliku adresy email. Napisałem takie coś ale nie działa.
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
wzory pod email masz tu: http://www.regular-expressions.info/email.html
pierwszy link w google pod fraza 'regexp email address' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK podbijam tamten poprzedni problem już rozwiązałem. Teraz Chcę napisać funkcję odpowiedzialną za wydobywanie adresów email z plików tekstowych umieszczonych w domyślnym katalogu 'katalog' i i ich umieszczanie w osobnym pliku tekstowym lub bazie danych. Mam problem ze zliczeniem ilości wydobytych maili z pliku, zmienna $ile_maili wyświetla zły wynik, kod funkcji wygląda tak:
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast $i daj 1
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rozbiłem to na dwie funkcje i nic, mimo że dane wyświetlają się poprawne -> http://www.ekasa.hekko.pl/mailing/myown.php
To funkcja fwrite nadpisuje wartość zmiennych z pierwszego pliku ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 17:42 |