![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Spotkałem się z bardzo dziwnym problemem. Otóż wysyłając maila w firmie HTML przy pomocy PHP w interii jest problem z jego wyświetleniem. Sam kod HTML w mailu jest zbudowany według standardów, jednak interia do początku treści dokleja:
oraz na koncu
Co skutkuje tym że zamiast obejrzeć ładnie sformatowany tekst, widzę tylko znaczniki html. Czy ktoś wie jak to rozwiązać?? Moj przykladowy kod wysyłany przez poczte
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj ograniczyc zawartosc head do minimum - po co Ci keywords, description czy content-language, doctype w tym przypadku tez jest nie pasuje - w koncu to jest wklejone w tresc html'a - webmaila? Poza tym uzywanie styli w naglowku w przypadku maili to zly pomysl
Ten post edytował seth-kk 23.10.2009, 13:40:46 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może zamiast
Wstaw ten znacznik, który dokleja interia.
Może jak go znajdzie to nie będzie doklejać? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tka też próbowałem :/ Jedynie to wywalilem wszystkie znaczniki <head> <body> a znacznik <style> dałem luzem. Interia ignorujwe style jednak inne poczty juz nie i jakoś mozna to znieść.
Ale mimo wszystko problem pozostaje :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:30 |