![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam prosty formularz i wysyłanie wiadomości za pomocą funkcji mail. Wszystko dobrze działa do czasu, gdy chce w treści maila dać link obojętnie jaki. Wiadomość wtedy sie nie wysyła ;/
Co może być tego powodem? Jakies zabezpieczenia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a pokaż jak dajesz wysyłanie tych linków?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosty formularz mam:
I skrypt wysylajacy:
I włąsnie jak wpisuje w polu textarea jakis link i wiadomosc to mi nie wysyla ;/ Ten post edytował stefik4 22.10.2009, 14:36:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skopiowałe do siebie i działa
1. Może nie działa ci SMPT a pokazywanie błędów masz wyłączone w PHP 2. Może używasz serwera gdzie nie korzysta się z mail() ale z biblioteki pear 3. Napisz najlepiej gdzie masz serwer. Ten post edytował Zosiek 22.10.2009, 15:34:37 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
No działać działa, tylko że u mnie an serwerze jak wpisze w treści wiadomości jakiś adres http://www.wp.pl to mi nei wsyyła wiaodmości ;(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No działać działa, tylko że u mnie an serwerze jak wpisze w treści wiadomości jakiś adres http://www.wp.pl to mi nei wsyyła wiaodmości ;( Mówię. Podaj gdzie hostujesz www. U mnie linki wysyła. Ten post edytował Zosiek 22.10.2009, 15:38:52 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:53 |