![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona biura z wyjazdami studenckimi:
Obozy studenckie SnowShow Jak to wygląda u was? Chcę podnieść nieznacznie stronę, bo na lapkach 1280x800 widać trochę za dużo tła u góry. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu mi się trochę zacina. Poza tym się nie waliduje: http://validator.w3.org/check?uri=http://w...Validator/1.654
Wygląda za to super, może rzeczywiście przydałoby się trochę podnieść, ale z drugiej strony wygląda fajnie z tym słońcem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ogólnie fajna robota (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie zraziły trochę te obrazki w menu. Może lepiej było by zrobić je jako tło w jednym pliku, z obrazkiem po najechaniu? Tak aby ładowały się przy otwieraniu strony, nie w trakcie przeglądania (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Validator swoją drogą, a poza tym całokształt mi jak najbardziej pasuje. Z tą górą to możesz popróbować trochę przesunąć, ale nie przesadź (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podnieś stronę i wyśrodkuj.
Co do idei - hm. Chaos. Nie lubię takich stron. Za dużo elementów odciąga uwagę. Pamiętaj, że ruchome elementy na stronie mają zwrócić uwagę na coś ważnego a zbyt duża ich ilość zamiast przyciągać wzrok zupełnie dezorientuje (po co na portalu banner tegoż portalu?). Drugi minus to ruchome menu z czerwonymi buttonami - w zależności od podstrony jest albo z lewej, albo z prawej strony dokumentu. Tak się nie robi. Ustal jedną konwencję i się jej trzymaj. Trzeci minus - mapa strony w zależności od podstrony raz jest a raz jej nie ma. Czwarty minus - zakładka "dokumenty". Bez opisu, po co, na co. Nic. Bezsens. Itd., itd.... Generalnie do poprawy i to sporej. Nie podoba mi się. Z pewnością nie skorzystałabym z oferty tak promowanej w sieci. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwsze wrażenie dobre, strona o snowboardzie, może być ;-)
Ale średnio jeśli chodzi o rozmieszczenie treści, należałoby zebrać to do kupy... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Gniezno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogolnie layot na pierwszy rzut oka ciekawy.. player wyskakujacy w okienku to już akurat sprawa nie ciekawa.. po drugie np. mi FF zablokowal go na starcie..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Walidację sobie odpuściłem - strona wygląda dobrze w najpopularniejszych przeglądarkach i mi styknie. Player faktycznie moglby być lepszy, chociaż ja zaakceptowałem już dawno i o tym zapomniałem :/
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona sporo zajmuje i mimo podstrony w których zmienia się tylko środkowa cześć natomiast przeładowuje się w całości (dodał bym na twoim miejscu AJAX'a do niektórych linków -bo trochę mula a przynajmniej na moim łączu) (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
Poza tym to wygląda całkiem przyzwoicie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
content troszkę za mały...
Ogólnie to strona bardzo mi się podoba...przyjazna i miło się ogląda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędy walidacji
ISO idzie w zapomnienie Footer trochę kiepski Ocena 8/10 Ten post edytował potreb 5.11.2009, 18:46:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:26 |