![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: ziemia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka, mam problem z wyslaniem plikow na ftp. Mam stronke na piwku.
I jak wrzucam pliki na serwa (poprzez program Total Commander) to mi wyskakuje taka informacja: "Przesylanie nie powiodlo sie, kontynuowac operacje Tak lub Nie" takie cos wyskakuje mi tylko przy nie ktorych plikach (nie na wszystkie) ![]() Czemu mi sie to wyswietla i dlaczego ? -------------------- Froger Home Site
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe jest to ze w total comanderze maż ustawione pliki na binarne albo tekst i automatycznie (ustaw automatycznie) a jak nie zadziała to rubuj tak:
:arrow: binaria - archiwa dokumenty rysunki itp. :arrow: tekst - zwykły tekst tzn. pliki html, php itp. Zobacz może zadziała ajak to nie to to niewiem Pozdrawiam!!! -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: ziemia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde nie dziala
-------------------- Froger Home Site
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:20 |