![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z tym serwerem Apache. Jakie jest jego zastosowanie. Jak się pewnie zorientowaliście nic nie wiem na ten temat i proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z tym serwerem Apache. Jakie jest jego zastosowanie. Jak się pewnie zorientowaliście nic nie wiem na ten temat i proszę o pomoc.
Apache jest serverem WWW. Jak chcesz coś więcej wiedzieć o nim zapytaj w dziale Apache http://php.pl/viewforum.php?f=4[/url] -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z tym serwerem Apache. Jakie jest jego zastosowanie. Jak się pewnie zorientowaliście nic nie wiem na ten temat i proszę o pomoc.
Ja bym proponował poszukać literatury na ten temat, a dopiero potem dopytywac. Dla wstępnej orientacji pogmeraj np. po stronie http://php.pd.pl Konkretniej o Apache'u: http://php.pd.pl/index.php?dir=8&engine=16...&artykuly_id=45 -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja powiem tyle: zapraszam na lekcje na priv
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć gajcy !<br>
Znasz coś takiego jak HotScripts tylko po polsku ? -------------------- Po co wasze swary głupie, wnet i tak zginiemy w ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat A ja powiem tyle: zapraszam na lekcje na priv Cennik by kolega podał...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat A ja powiem tyle: zapraszam na lekcje na priv Cennik by kolega podał...![]() Po co :?: Dla kolezanki lekcje bylyby za friko ![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gajcy czy ty zawsze musisz czlowieka zdolowac ?! zawsze odpowiadasz zajrzyj do instrukcji
-------------------- www.Gekosale.pl - Bezpłatne oprogramowanie sklepu internetowego[/url]
|
|
|
![]()
|
|
Nie zawsze
![]() BTW To fragment mojego podpisu ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Cytat Cytat zapraszam na lekcje na priv Cennik by kolega podał...![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale zamieszal
![]() -------------------- www.Gekosale.pl - Bezpłatne oprogramowanie sklepu internetowego[/url]
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Cytat Cytat zapraszam na lekcje na priv Cennik by kolega podał...![]() Tak sie sklada, ze jako "informatyk" (bo tym szczytnym mianem uwazam, ze nie moge sie jeszcze pochwalic) wykonalem i zajmuje sie wieloma projektami bezinteresownie. Prosze tutaj bez zadnych insynuacji i niedomowien, bo sie kolezanka jeszcze gotowa mnie bac (a ja nie jestem z gatunku niebezpiecznych dla kobiet) ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Tłumacza się winni tow. Gajcy
![]() A na powqażnie, to już samo udzielanie się na forum jest dzialnością harytatywną.. Szczególnie na odpowiadanie na posty "Jestem początkujący". A koleżanka to się niech nie boi, tu same porządne chłopy... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otoz to scanner (w kwestii pozatlumaczeniowej)
![]() Tylko to charytatywne wspomaganie niektorych forumowiczow przychodzi z coraz wiekszym bolem serca, glowy, ... ![]() Oczywiscie forumowiczkom zawsze z wielkom checiom bede sluzyl pomocna dlonia w wycieczce przez zawilosci php, Apache, SQLa, ... (na tyle na ile bede w stanie) ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
gajcy: Ty sie lepiej przyznej gdzie te dlon tak naprawde chcesz polozyc
hihihiihih (zart - bez urazy) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Na jakiejs ladnej klawiaturze (bez podtekstow prosze
![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
na klawiaturze ta <Br><br>
a nie na jakiejs fajnej,milej w dotyku (miecutkiej 8O ) MYSZCZE<br> buhehehehehehehehehhehe ![]() spoko.... -------------------- www.Gekosale.pl - Bezpłatne oprogramowanie sklepu internetowego[/url]
|
|
|
![]()
|
|
Fajna myszka tez brzmi interesujaco
![]() Po myszke bedzie sie trzeba ruszyc od kompa i znalesc jakas ciekawa ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
bezprzewodowa, optyczna...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:43 |