![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto mi moze dac linka do pobrania uploadu?
cos jak rapidshare.com potrzebuje na swoja stronke ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
pan mówił szukajcie a znajdziecie: http://www.google.pl/search?q=upload+php&a...lient=firefox-a
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem dobry w szukaniu
![]() wiec niewiem czy mi sie uda znalesc... a wiem ze wy jestescie tu oblatani |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
wiem że nie jesteś oblatany w szukaniu więc podałem Ci gotowy plik. jeśli również nie jesteś oblatany w obsłudze googli to Ci wytłumaczę. więc tak masz takie niebieskie linki które należy klikach chcąc przeczytać jakiś artykuł, czytasz, jeśli nie rozumiesz czytasz drugi raz, jeśli dalej nie rozumiesz klikasz wstecz i szukasz innego artykułu. proste jak metr sznurka w kieszeni.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Czas się nauczyć korzystać z wyszukiwarek.
Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:43 |