![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na wstępie opis moich poczynań: - Zmiana portu skype na inny - Zainstalowanie apache (tylko samego apache z strony projektu) - próby odpalenia zakończyły się - http://screenup.pl/?l=ZH6C35O - nie edytowałem jeszcze plików konfiguracyjnych, ale na wypadek przetestowałem je wynikiem jest - WSZYSTKO OK - próba znalezienia problemu w programie antywirusowym, wyłączenie wszystkich elementów - nic to nie dało - zapytałem google, znalazłem masę podobnych błędów dotyczyły w większości niepoprawnego dodawania bibliotek (w większości php) - ja jeszcze nic nie dodawałem ;] Może ma ktoś pojęcie co się takiego dzieje? Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A odpal test configuration i bedzie widać, jaki masz błąd.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli chodzi o apache pod Windows, to spróbuj (pojedynczo):
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Wookieb - napisałem, że próbowałem już testować plik config, był on niezmieniany więc nie powinien mieć żadnych błędów i tak jest test stwierdził poprawność pliku.
@Erix - skype jak pisałem skonfigurowany na inny port (wyłączone alternatywne porty dla skype [80 i 8080]), dodanie tej dyrektywy niestety nic nie dało. (httpd.conf) Dziennik zdarzeń systemu: Nie można uruchomić usługi Apache2.2 z powodu następującego błędu: System nie może odnaleźć określonej ścieżki. param1 Apache2.2 param2 %%3 Niestety, nic mi to nie mówi... ;/ Po dwukrotnej reinstalacji apache, program nagle i niespodziewanie zaczął działać a jedyne co zmieniłem to podanie katalogu z małej litery. ![]() Dzięki za pomoc... Ten post edytował ShadowD 21.10.2009, 13:54:42 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam podobny problem ale na Win XP:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=133781&hl= tyle, że dostaje info o błędzie dostępu do pamięci. I to dokładnie z tą samą wersją Apache. Jakieś pomysły? pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:33 |