![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc jak mam umieścić film na stronie www?
Doczytałem, że muszę skorzystać z playera, którego muszę wrzucić na serwer - problem w tym, że szukam już 2 dni zupełnie darmowego playera... Chyba, że jest na to inny sposób? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
2 pozycja w google na 'flv na stronie' a ten mówi że szukał...
+jest to link do tego forum = na forum też nie szukałeś ... //edit~v literówka... + rzeczywiście nie jest darmowy, nie zwróciłem na to uwagi.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja szukałem opublikowania flv, a nie flf
![]() A tak apropo Spawn w tamtej poradzie jest link do JW FLV Player, a nie wiem czy dobrze umiesz czytać, ale chodziło mi o zupełnie darmową aplikację, a jak byś poświęcił troszkę czasu i zaglądnął w licencję to wiedziałbyś, że nie można wykorzystywać do komercji tego programu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja mam coś co można używać komercyjnie...
Musisz pobrać darmowy program do konwersji filmów na flv: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/F...h-Converter.htm I podczas konwersji musisz wybrać żeby Ci pokazało przykładowy plik HTML i masz już przygotowany odtwarzacz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba, że jest na to inny sposób? znalezc flashowca ktory skompiluje gotowy komponent lub odwolac sie do jakiegos tutka ktory pokazuje jak to zrobic we flexie (sdk jest darmowe) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja korzystam z flowplayera:
http://flowplayer.org/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najbardziej popularnym jest http://www.longtailvideo.com/
widuję go na wielu stronach. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
zordon - jak używasz flowplayera? - jak wyglada plik html i jakie pliki muszę wrzucić na serwer?
Puzi - dzięki wielkie O TO MI CHODZIŁO - jesteś wielki ![]() Free Video to Flash Converter w pełni spełnia moje wymagania. Dzięki. Temat zamykam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w paczce ktora sie pobiera jest calkiem przystepnie skomentowany przyklad(minimalnego) uzycia. Ja mam problem ni emoge pobrac programu flowplayer, zapałaciłam na megaplayer ale jak tam wstawiam link ze strony z filmem to nic ni edziała widać ze potrzebny flowplayer a ni eumiem go pobrać. Prosze o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:36 |