![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuje programisty celem udoskonalenia i rozbudowania i takze "opieki" nad serwisem spolecznosciowym o tematyce fotograficzno-modelingowej. Zalezy mi na wspolpracy w zamian za reklame w serwisie. Serwis wczesniej juz dzialal i pozyskal ok 6000 userow, ale z powodu wyjazdu zaniedbalem go i chce reaktywowac. Chodzi o serwis podobny (zasada dzialania) do: www.maxmodels.pl www.centrum-modelek.pl www.modelbase.pl www.models.yiang.pl Chodzi o dorobienie kilku funkcji i opieke nad dzialaniem serwisu Mysle, ze jestem w stanie osiagnac w ciagu pol roku do roku ponad 100tys userow Bardzo prosze o pomoc i oferte na emaila zawartego w profilu, ewentualnie na PW Pozdrawiam serdecznie DaM
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o dorobienie kilku funkcji i opieke nad dzialaniem serwisu Mysle, ze jestem w stanie osiagnac w ciagu pol roku do roku ponad 100tys userow Bardzo prosze o pomoc i oferte na emaila zawartego w profilu, ewentualnie na PW Pozdrawiam serdecznie DaM ja chętnie nawiążę współpracę, tylko po to, żeby dowiedzieć się jak zrobić 100tys użytkowników w pół roku:) ta wiedza byłaby bez cenna więc mogę za darmo opiekować się tym serwisem oraz rozbudowywać go. oczywiście tylko wtedy gdy będzie gwarancja tych 100tys. pozdrawiam -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
axzx zle zrozumiales!!!
napisalem, ze MYSLE ze uda mi sie, moze sie myle a moze mi sie uda, mam pewne doswiadczenie w prowadzeniu podobnego przedsiewziecia jesli znajdzie sie ktos chetny to bardzo prosze o odpowiedz:) Ten post edytował Dam 12.11.2009, 14:23:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:28 |