![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dotyczy serwerów na cal.pl Nie wiem, jaką mam wpisac w cronie ścieżkę do pliku php. Niestety administratorzy nie raczą mi odpowiedzieć na tak proste pytanie..... Powiedzmy, że: mój główny login to: LOGIN konto ftp na którym jest ten plik (przed public_html) nazwa@domena.pl Jak powinna wygładać ścieżka do pliku php znajdującego się bezpośrednio na koncie ftp o loginie nazwa@domena.pl znajdującego się przed public_html ? Poniżej podam niektóre opcje wypróbowane przeze mnie: /usr/local/php4/bin/php /home/LOGIN/domains/domena.pl/PLIK.php (ścieżka zgodna z ftp) /usr/local/php4/bin/php /home/nazwa@domena.pl/PLIK.php (ścieżka zgodna z instrukcją) /usr/local/php4/bin/php /home/LOGIN/nazwa@domena.pl/PLIK.php /usr/local/php4/bin/php /home/LOGIN/PLIK.php (dodałem też plik do głównego katalogu) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi się że ścieżka do php to
/usr/local/bin/php ![]() DirectAdmin czy cpanel? -------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może warto poszukać u źródła: pomoc.cal.pl
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:57 |