![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Chciałbym założyć sklep internetowy. Szukałem na allegro i znalazłem ciekawą ofertę http://www.allegro.pl/item787024502_sklep_...cji_esklep.html za 89 zł. Co sądzicie o tym sprzedawcy? On sprzedaje także bannery i inna grafike wiec napewno juz kto u niego kupował, prosze o informacje jak oni wykonuja ta grafike. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sklep za 89zl? Hmmm
Obejrzyj demo. Porownaj z innymi rozwiazaniami: OSCommerce, Shoper, Magento, SOTE czy innymi komercyjnymi. Czy zapewnione masz wdrozenie sklepu i grafiki - czy sam bedziesz musial to wykonac? Czy sklep zapewnia ci funkcjonalnosci ktorej potrzebujesz, czy jest wygodny w obsludze? Cena to nie wszystko przy takim systemie. Zaoszczedzisz kilkaset (zysk z ... hmm tygodnia dzialania sklepu - na oko, zalezy oczywiscie od 1000ca innych parametrow) zlotych a potem bedziesz sobie wlosy wyrywal i tracil czas. --- edit: pozatym to presta shop: "PrestaShop" w stopce dema, ktore slabo dziala. Ten post edytował dr_bonzo 17.10.2009, 15:24:23 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kupiłem u nich i wyszlo super. Polecam wszystkim! nie bylo zadnych problemow
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:55 |