![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukalem na forum ale nie znalazem nic co by pomoglomi w rozwiazaniu problemu Mam taki kawalek kodu : Jak widac pierwszy div ma szerokosc 50px, ale problem polega na tym ze jesli nie ma w nim zadnego tekstu , nie jest on wogole brany pod uwage....czyli tak jakby go nie bylo, a ze wszystki divy maja w css float:left to przesuwa sie wszystko w lewo.....jak zrobic zeby bez tekstu ten div mial szerokosc 50px ? Chodzi mi o rozwiazanie bez zadnych obrazkow ani tego typu dupereli, bo to raczej nie jest profesjonalne rozwiazanie, z zalezmy mi na czyms co bedzie cenione w swiecie programistow ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 14.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod 1. <div class="container"> 2. <div id="msgs_labels"> 3. <div style="width: 50px; height: 1px;"></div> 4. <div style="width: 250px">Nadawca</div> 5. <div style="width: 550px">Tytuł</div> 6. <div style="width: 150px">Data</div> 7. </div> 8. </div> Spróbuj tak, albo najlepiej przyślij podgląd pliku, nie lubię robić czegoś jak czegoś nie widzę |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 8 Dołączył: 19.05.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW w tym przypadku akurat bardziej nadawałaby się tabelka - to ma być lista wiadomości lub coś podobnego?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tak, to ma byc lista wiadomosci, taka jak w kazdym kliencie pocztowym.......
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:28 |