![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taką tabele:
I chciałbym aby po najechaniu myszką na dany wiersz NIE KOMÓRKĘ zmieniało się jej tło wiem, że do tego wykorzystuje się takie funkcje jak:
Ale gdzie je poprawnie umieścić aby zmieniało się tło całego wiersza nie komórki czyli tego:
Ten post edytował desavil 16.10.2009, 12:35:13 -------------------- "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" :) Dzięki! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do <tr> JS dajesz
<tr onMouseOver="this.style.background=#FFFFCC;" onMouseOut="this.style.background='<? echo $wyroznienie2; ?>';"> </tr> -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
A może lepiej pomyśleć i wszystkie style wrzucić do osobnego pliku i dać odpowiednie deklaracje onhover? Rozwiązanie bardziej Proff ![]() Pozdro -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, działa masz od mnie "+"
-------------------- "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" :) Dzięki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:53 |