![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem z którym borykam sie juz troszke czasu
w pliku routing.yml mam :
i teraz wywołujac linku_to('aaaa',@obiekty_lista_wojewodztwo?w='.$obiekt->getWojewodztwoSlug()); przenosi mnie do @obiekty_lista_typ nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje pewnie problemem jest ta sama liczba parametrów. Wiecie może co jest nie tak ? -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zasatnów się jak symfony ma rozróżnić te dwa adresy:
Kod /noclegi/jakis-tam-fajny-typ /noclegi/slaskie Teraz już sam widzisz, że to niemożliwe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje sę z tego sprawę dlatego może ktoś zna jakiś trik by se z tym poradzić
-------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np. dla regułki obiekty_lista_wojewodztwo zdefiniować możliwe wartości za pomocą bloku "requirements"?
Czyli np.
W takim przypadku regułka obiekty_lista_wojewodztwo musi być zdefiniowana przed obiekty_lista_typ. Ten post edytował -=Peter=- 16.10.2009, 07:54:15 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:12 |