![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym dowiedziec sie, jak dodac innych adresatow.?
czekam na info i z gory dziekuje. pomoze ktos? :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 9 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat "Chcialbym dowiedziec sie, jak dodać innych adresatow.?" POPRZEZ NAPISANIE ODPOWIEDNIEGO SKRYPTU ![]() Zapomniałeś dodać: "Zerżnąłem skrypt z Joomli albo innego cms'a, nie chce mi się oddzielić php od stylów, ale domagam się żeby ktoś mi to napisał." Ten post edytował korkie 20.10.2009, 07:41:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos w tym stylu...
nie moja wina, ze nie umiem PHP... jakbym umial to bym nie uzywal gotowcow... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos w tym stylu... nie moja wina, ze nie umiem PHP... jakbym umial to bym nie uzywal gotowcow... no to kursik php w rękę i się poucz.. stworzenie formularza kontaktowego nie jest wcale trudne i jest mnóstwo artykułów w sieci krok po kroku jak go zrobić.. ale najpierw trzeba znać podstawy php które wcale nie są trudne i nie wymagają jakoś dużo nauki.. ew. zleć to komuś ale wątpię żeby ktoś się podjął tego za darmo jak szanuje swój czas, no chyba że do nauki.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie moja wina, ze nie umiem PHP... Aż mnie krew zalewa jak słyszę coś takiego... Jaka nie twoja wina? Mówisz tak jakbyś miał do nas pretensję że oskarżamy Cię o prośbę o gotowieć. Chłopie albo to zleć, co będzie najrozsądniiejszym wyjściem albo tak jak babo168 mówi naucz się jak to zrobić. :| -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:06 |