![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje pomocy. Jestem praktycznie zielony w php. Znam podstawy html. Muszę zrobić kalkulator obliczający ceny, ale pobierający dane z list rozwijalnych. Mam coś takiego zrobione w Excellu ale muszę umieścić na stronę www. Bardzo proszę o pomoc. Każda porada będzie dla mnie cenna. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
umieszczasz dane w polu <select name="dane"> a później w php odbierasz $_POST['dane']
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 2 Dołączył: 14.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W HTML robisz prosty formularz.
A w PHP wykonujesz jeszcze prostsze działania:
-------------------- LockerzInvitez.org - darmowe zaproszenia do portalu Lockerz.com - automatycznie!
LockerzInvitez.org - free invites to Lockerz.com - automatic! lockerz invite invites |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za pomoc. Jeszcze jedno pytanie.
Co jeśli muszę mieć w liście wyboru nazwę produktu. I kalkulator musi przypisać jej jakąś wartość? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:04 |