![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie na pierwszy rzut oka to taka troszkę wikipedia. Ale nie jest źle, fajny desing. Trochę nie widzą mi się te: prawie ważna treść.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://validator.w3.org/check?uri=http://w...ine&group=0
Pięknie ![]() Rzeczywiście layout podobny do tego z wikipedii, ale według mnie jest ok. Przydałby się jednak jakiś obrazek po lewej stronie od nazwy serwisu, bo troszkę pusto się wydaje. Mnie się podoba! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszło trochę zmian, w tym kolory
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może te taby po prawej zbliżyć wyglądem do tych głównych?
No i przydałoby się jakieś logo po lewej w topie. A poza tym czystko, schludnie, czytelnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Doszło trochę zmian, w tym kolory Niebieskie tło pod artykułami jest ok., może imo troszkę za mocny, ale wygląda dobrze. Za to niebieski po najechaniu z prawej strony wygląda słabo. Przychylam się do głosu Vokiela - upodobnij je do tych co są na górze, lub zrób tak jak były wcześniej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kolejna porcja zmian i poprawek
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Theme całkiem fajny, ale IMHO podkreślenie w nawigacji to nietrafiony pomysł. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
[*]gdzieś ci meta tag-i pouciekały ![]() A po co meta-tagi w szablonie? opisu ci do czegoś brakuje ![]() [*]nieprawidłowe używanie nagłówków: h1, a później h3, h4 przed h3 czyli tytuł strony ma być h1, tytuły newsów h2, nagłówek listy kategorii h3, nazwy kategorii h4, nagłówki po prawej stronie h5,h6,h7 itd? ![]() Theme całkiem fajny, ale IMHO podkreślenie w nawigacji to nietrafiony pomysł. Podkreślenie i/lub niebieski kolor oznacza "coś do kliknięcia" i jest pewnym standardem. Patrz np. http://www.goldenline.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podkreślenie i/lub niebieski kolor oznacza "coś do kliknięcia" i jest pewnym standardem. Patrz np. http://www.goldenline.pl ![]() O ile linki w tekście należy odznaczyć podkreśleniem to w nawigacji raczej powinno się je odpuścić. Co do nagłówków, to nie wstawia się one dla wyglądu, ale dla wyróżnienia ważności i pewniej hierarchiczności informacji. Równie dobrze mogę zrobić wszystko tylko na jednym znaczniku: div. Przecież wygląd będzie taki sam. Ten post edytował Kildyt 16.10.2009, 18:37:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Weszło trochę zmian i poprawek
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 9 Dołączył: 8.08.2009 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo Fajny Wygląd.
Jak poprzednicy mówili wygląda jak wikipedia. ![]() Ale ogólnie Layout Mi się podoba. ![]() Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:59 |