![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc...
Niedługo będę prowadzić lekcję z php. Mam na nie 2lekcje. Chodzi mi o podstawy php... i teraz chciałbym się Was zapytać, czy podane poniżej propozycje tematów na te lekcje są odpowiednie: Kod 1. Wstęp do php
- Co to jest php? - Składnia języka - Typy danych (liczby, ciągi, tablice) - Zmienne > Nazwy zmiennych > Przypisywanie zmiennych > Operatory - Instrukcje warunkowe i Pętle 2. Coraz więcej... - Dołączanie zewnętrznych plików - Funkcje - Formularza I teraz pytanie. Czy zmienić coś? Przenieść coś z lekcji 1 do lekcji 2 ![]() Odpowiadajcie. Z góry THX, tiraeth EDIT: Nauka odbywa się w 2klasie Gimnazjum... większość osób nie ma pojęcia o HTML'u a co dopiero php... chcę ich poprostu zainteresować tym... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przneies swoj post tutaj http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=12550 i tam kontynuj swoj temat.
Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:49 |