![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, mam taki problem, robię sobie taką prostą stronkę dla mojego ojca, i utknąłem w jednym miejscu, chciałbym napisać taki skrypt:
1. wyskakuje okienko logowanie (w którym wpisuje nazwę użytkownika i hasło) 2. Po poprawnym zalogowaniu mogę edytować wpis w tabeli, np. dodać nowego partnera tak jak na załączonym zdjęciu ![]() mogą to być wartości np. dodawane z pliku, ale chodzi mi o to żeby były umieszczone w odpowiednich miejscach w tabeli To by było wszystko, bardzo bym był wdzięczny za pomoc Ten post edytował mitas 12.10.2009, 21:01:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Skonkretyzuj problem bo nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakies pojecie o programowaniu w PHP i MySQL ? Bo jezeli nie to nikt tutaj za Ciebie raczej skryptu od zera nie napisze.....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o takie coś:
|--------------------------------------------------| | wczytaj | wczytaj | wczytaj | wczytaj ...| |--------------------------------------------------| mam tak jak do góry podzieloną tabele na cztery kolumny i skrypt by wczytywał do każdej kolumny dane z pliku najbardziej mi zależy jakiej funkcji użyć aby to wczytać w odpowiedni wiersz/kolumnę w tabeli Ten post edytował mitas 12.10.2009, 22:10:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tabela SQL z tymi samymi nazwami kolum ? chyba Ci sie cos pomylilo......
|
|
|
![]()
|
|
chodzi mi czy jest mozliwość wczytania do tabeli html (w odpowiedni wiersz kolumne) czegoś z pliku txt, czy tak trudno mnie zrozumieć ?
![]() dokładnie o to: Takie coś Ten post edytował mitas 13.10.2009, 14:29:52 |
|
|
![]()
|
|
oczywiscie ze sie da, zapoznaj sie z funkcjami operacji na plikach i o tym jak umieszcza sie zmienne php w html.....do tego jeszcze pewnie Ci sie przydadza funkcje operacji na lancuchach znakowych tzw 'string'........no i pewnie dla ulatwienia tabele php
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:11 |