![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 1 Dołączył: 16.01.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Po przeniesieniu plikow na serwer z mojego localhost'a pojawil sie blad o tresci: Cytat Parse error: syntax error, unexpected '{' in /usr/local/.../public/search_result.php on line 174 A kod od linijki 173 prezentuje sie tak: Kod $recordsCount = $score_exist; try{ $pager = new Pager('pagerno1'); $pager->SetTotalRecords($recordsCount); $pager->Make(true); $pag = $pager->Render(); $start = $pager->GetIndexRecordStart(); $end = $pager->GetIndexRecordEnd(); } catch (Exception $e) { echo $e->getMessage(); } Kiedys sciagnolem Pager.class.php (klase do dzielenia wynikow na kilka stron) nawet chyba z tego forum ale nie rozumiem dlaczego przestala dzialac po przeniesieniu na serwer... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
bo klasa co sciągnales dziala na php5 a odpalileś ją na php4
![]() jakby co jest tam tez do sciągniecia wersja pod php4 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj uważnie błąd przetłumacz i sprawdź dlaczego tak jest.
-------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:33 |