![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy jest jakiś program który zapisuje polskie znaki jako encje dla kodowania Ansis? muszę spolszczyć cm-s no i nie mogę zapisywać w utf... muszę w ansis np: ż - ż... jak tak pisze to trwa wiekami..
może ktoś zna taki program? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz Polski Ogonek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś innego.. to nie zdaje egzaminu..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest tak klasa convert charset: http://mikolajj.republika.pl/
I tam masz taką funkcję UnicodeEntity - wystarczy że napiszesz sobie prosty skrypt w PHP . |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Mam napisać skrypt php? jak się nauczę php to napisze...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wpisuje:
Cytat $lang['homepage'] = 'Strona główna'; $lang['top_videos'] = 'Top Video'; $lang['new_videos'] = 'Nowe Filmiki'; $lang['random_video'] = 'Losowy Filmik'; $lang['my_profile'] = 'Mój profil'; $lang['profile'] = 'profil'; $lang['my_favorites'] = 'Moje ulubione'; $lang['suggest'] = 'Dodaj filmik'; $lang['logout'] = 'Wyloguj'; $lang['contact_us'] = 'Kontakt z Administracją'; $lang['register'] = 'Rejestracja'; $lang['top'] = 'Wejdz'; $lang['admin_area'] = 'Panel Administratora'; $lang['articles'] = 'Artykuły'; $lang['articles_latest'] = 'Ostatnie Artykuły'; $lang['articles_related'] = 'Pokrewne Artykuły'; $lang['articles_published'] = 'Publikuj; $lang['articles_by'] = 'by'; $lang['articles_filedunder'] = 'Zapisano pod'; $lang['read_more'] = 'Czytaj więcej'; $lang['featured'] = 'Polecane filmiki'; wywala: Cytat $lang[\'homepage\'] = \'Strona główna\'; $lang[\'top_videos\'] = \'Top Video\'; $lang[\'new_videos\'] = \'Nowe Filmiki\'; $lang[\'random_video\'] = \'Losowy Filmik\'; $lang[\'my_profile\'] = \'Mój profil\'; $lang[\'profile\'] = \'profil\'; $lang[\'my_favorites\'] = \'Moje ulubione\'; $lang[\'suggest\'] = \'Dodaj filmik\'; $lang[\'logout\'] = \'Wyloguj\'; $lang[\'contact_us\'] = \'Kontakt z Administracją\'; $lang[\'register\'] = \'Rejestracja\'; $lang[\'top\'] = \'Wejdz\'; $lang[\'admin_area\'] = \'Panel Administratora\'; $lang[\'articles\'] = \'Artykuły\'; $lang[\'articles_latest\'] = \'Ostatnie Artykuły\'; $lang[\'articles_related\'] = \'Pokrewne Artykuły\'; $lang[\'articles_published\'] = \'Publikuj; $lang[\'articles_by\'] = \'by\'; $lang[\'articles_filedunder\'] = \'Zapisano pod\'; $lang[\'read_more\'] = \'Czytaj więcej\'; $lang[\'featured\'] = \'Polecane filmiki\'; coś nie tak z tym skryptem;/ |
|
|
![]()
|
|
Dobra, nie do końca go przetestowałem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Już działa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:10 |