![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! jestem nowym użytkownikiem i jest to mój pierwszy post.Jestem zielony w tej dziedzinie i mam nadzieje że mi pomożecie,z góry dzięki.
Chodzi mi o to by: "bot,skrypt czy coś w tym guście" pobierał adres email z TĄD lub z TĄD (zależy jak łatwiej) i wklepywał go TU Jest to chyba wykonalne? i czy potrzeba dużo pracy?Czy żeby coś takiego wykonać trzeba znać jakiś język pogramowania? czy jest to na tyle proste że można zrobić to z jakimś poradnikiem? ![]() Lub ewentualnie moge zrobić taką strone jak tą z formularzem google z 3 zdjęcia,z tym że wpisany email dodawany był by do bazdy danych.Wtedy dodał bym też na strone capatche...ale czy było by to wtedy łatwiejsze czy trudniejsze? ![]() PS: czy zna ktoś jakiegoś bota do GG w którym można ustalić co on odpowie? taką jakby sekretarke? niezależnie co ktoś odpisze bot odpowiadał by np. "nie ma mnie w domu napisz później lub zadzwoń pod XXX"? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
cURL + RegExp
-------------------- [zmoderowane by nospor]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest to bardzo ciężkie do wykonania?
![]() Dzisiaj poczytam trochę poradników. Dzięki za odp.Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:58 |