![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem upload do wysyłania dokumentów. Wraz z pomyślnym załadowaniem pliku dodawane są dane do bazy do tabeli 'artykuly', która zawiera między innymi pola: id, id_konferencji, nazwa_artykulu i akceptacja. Sprawa dotyczy tego ostatniego pola 'akceptacja'. Chodzi o to, żeby ktoś nie wrzucał bajek o czerwonym kapturku, tylko materiały związane z daną tematyką, dlatego najpierw chciałem, aby dokumenty były dodawane do tzw. "poczekalni", do której dostęp będzie miał tylko uprawniony użytkownik i po przejrzeniu dokumentu będzie mógł zaakceptować artykuł lub odrzucić. Zaakceptowany artykuł zostałby przeniesiony do downloadu, a odrzucony usunięty z bazy danych.
Domyślnie pole akceptacja ma wartość akceptacja='oczekuje'. Po wybraniu z listy rozwijanej 'TAK' dokument zostaje przeniesiony do downloadu, a wybranie 'NIE' usunięcie go. Oto pętla, która wypisuje dokumenty związane z daną konferencją:
A to 2 plik, do którego odwołuje się formularz:
Problem w tym, że zapytanie:
nie wykonuje się... Czy ktoś wie w czym leży błąd? Może coś nie tak z tym select'em? Może ktoś ma inny pomysł na wykonanie tego? Z góry dziękuję za pomoc. Ten post edytował tr86 10.10.2009, 14:11:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz sobie co zawiera zmienna $wynik przed update
Ten post edytował Zosiek 10.10.2009, 15:51:43 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienna $wynik zawiera nr ID artykułu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak może zawierać id po jej wyświetleniu jeśli jest do niej przypisana tablica??
Musi zwrócić wartość Array a dopiero jak dasz np.
to wyświetli liczbę. Ten post edytował Zosiek 10.10.2009, 17:58:26 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 22:49 |