![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam..
Szukałem troche na Forum i niestety nie znalazłem ![]() Chciałbym dodać do siebie na forum taki bajer by dla gości pewna treść z posta była nie widoczna. Tzn chciałbym by to działało tak: Jestem gościem na forum u chcesz cos pobrać, ale w poście widzę np: opis programu i obrazki a w miejscu gdzie znajdują sie linki jest okienko w którym było by napisane np: "Aby móc zobaczyć pełną zawartość posta musisz być zalogowany/a" Na przykładzie podam: www.forum.wiaderko.com/plikowe/152425-cryptic-disk.html -------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
Rozsyłam je u twych stóp, Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po mych marzeniach„ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No oki. ale możesz mnie jakoś naprowadzić w którym pliku?
![]() Bo już raz coś zmieniałem i cale Forum popsułem.. ![]() Wersja mojego phpBB 3.0.4 Ten post edytował korey 9.10.2009, 13:32:55 -------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak się nazywają pliki zabardzo ale raczej viewtopic.php w głównym katalogu forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zaraz poszukam.. a nie dało by rady np:
Dodać nowego przycisku który dzałałby tak jak pokazalem na obrazku? ![]() pomiędzy przyciskiem CODE a LIST dodalbym KOD i wtedy to co znajdywało by sie pomiędzy tymi znacznikami bylo by tak ukryte. Da sie coś takiego wgl zrobic..? -------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No pewnie że by dało, nie wiem jak bbcode tam w phpbb działa ale to można zrobić własnie w viewtopic.php i tam dodać jakieś wyrażenie regularne żeby wyciągnać to co jest pomiędzy [hide] i wtedy sprawdzić czy ktoś jest gościem czy nie. Po prostu musisz zapoznać się z budową phpbb i wtedy kombinować.Przed tym jednak sprawdź czy nie ma już jakiejś gotowej modyfikiacji do phpbb.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Wsumie bylo ich pełno ale nie znalazlem takiej ktora by mi pasowala
![]() -------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to możesz też poszukać najbliżesz Twoim wymaganiom i ją zmodyfikować, no lub pisać od podstaw wzroując się na innych.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
nie wiem.. nie mogę nic znaleźć..
![]() -------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:59 |