![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pokrótce postaram się opisać problem, mianowicie potrzebuję zrobić listę rozwijaną taką jak tutaj . Ale problem mam taki, jak zrobić takie coś, że w każdej liście będę miał iluś tam do wyboru graczy ale gdy wybiorę jednego na pozycję numer 5, a potem znowu wybiorę tego samego na pozycję numer 8 to zniknie on z pozycji numer 5? Mam nadzieje, że rozumiecie o co chodzi? Żeby jedno nazwisko do jednej pozycji. Z góry dzięki za informacje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze byłoby to zrobić JavaScriptem. Za każdym razem jak zmieniasz któregoś selecta, sprawdzasz czy osoba o takiej samym nazwisku/id już była wcześniej. Jeżeli tak ustawiasz wcześniejszy select na pozycje domyślną.
Dodatkowo musiałbyś zrobić coś na podobnej zasadzie w PHP, bo jak wiadomo JS można wyłączyć ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php tego raczej nie zrobisz.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego nie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:32 |