![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam maly problem. chodzi o to, ze przenosze strone na nowy serwer, a co za tym idzie, forum rowniez. zrobilem sobie kopie zapasowa bazy danych (tylko dane, bez struktury) w panelu admina phpbb, skompresowana w .gzipie zajmowala jakies 1,2 mb, wiec nie tak duzo. to stare forum bylo w wersji 2.0.4, na nowym serwerze zanistalowalem 2.0.6. chodzi ladnie ale jak dam w panelu Odtwarzanie, to po jakims czasie wywala mi taki blad:
Kod Błąd Ogólny
Error importing backup file DEBUG MODE SQL Error : 1062 Duplicate entry '1' for key 1 INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES('1', 'Manchester United', '10') Line : 980 File : /home/devil/public_html/forum/admin/admin_db_utilities.php wiecie moze co z tym zrobic ? probowalem jeszcze baze zimportowac przez phpmyadmina, ale tez mi wywalilo jakis blad, ale nie zapisalem go. help! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze juz masz coś takiego w tabeli lub próbujesz to samo agrać drugi raz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozliwe, ale za pierwszym razem, tez mi wywalilo ten blad
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wejdź w phpmyadmin i zoabcz czy tamtą tabele masz czystą.
a jak nie to mozesz zawsze wklejac po czesci wysyłac z formularza od zapytania SQL tylko pamiętaj o kodowaniu ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://devilpage.dmkhosting.com/tabela.gif <-- to jest screen tej tabeli, na oko to ona pusta nie jest
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
z tego co tam widze to masz napewno jakaś wartośc wprowadzoną. masz u góry tego okienka linki. nie paiętam jak jest w angielskiekiej wersji przeglądaj ale to jest drugi od lewej. jak klikniesz to zoabczysz. jesli będa tam takie wartosci o które się zycał to je usuń, albo usuń tę linjke z pliku który importujesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
chodzi ci o ten link BROWSE
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
daj numer gg
to pogadamy bo to nie ma sensu zaśmiecać tak forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
2278294 odezwij sie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 07:01 |