![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie,
Mam formularz logowania przesyłam go, jeżeli dane są poprawne to ok, coś tam się robi i następuje wylogowanie, jak zrobić, żeby po kliknięciu przycisku BACK w przeglądarce i wyskoczeniu komumnikatu o potrzebie ponownego wysłaniu formularza pojawiał się formularz logowania a nie było możliwe obejście tego poprzez wciśnięcie przecisku REFRESH. proszę o pomoc dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak zrobić, żeby po kliknięciu przycisku BACK w przeglądarce i wyskoczeniu
http://php.faq.pl/klucz/submit
komumnikatu o potrzebie ponownego wysłaniu formularza pojawiał się formularz logowania a nie było możliwe obejście tego poprzez wciśnięcie przecisku REFRESH. dla ciebie najbardizej pasowalby chyba punk 3 ps problem ostatnio sie pojawil. prosze zanim nasptenym razem zadasz pytanie skorzystaj z "Szukaj" zeby zobacyzc czy problem juz nie byl omawiany na tym forum. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki za pomoc,
następnym razem będę przeszukiwał dokładniej archiwa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 05:51 |