![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem czegoś po polsku o CakePHP, znalazłem to: PHP Solutions - PHP Starter Kit (01) - Cake PHP i chciałem po prostu zapytać kogoś kto ten numer posiada/posiadał, czy warto go kupić?. A kupić che go osoba która zna PHP, ale nie zna CakePHP ani żadnego innego frameworka (chociaż sporo o nich czytałem
![]() PS. No i jeszcze pytanie, czy zawarte tam informacje, pochodzące chyba z początku 2008 roku, będą dzisiaj nadal aktualne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ani żadnego innego frameworka To skoro żadnego nie znasz to po co sie uwsteczniać i uczyć się frameworka w php4 znajdz sobie coś bardziej aktualnego np. Symfony, Kohana itp. @down ups ![]() Ten post edytował skowron-line 7.10.2009, 21:57:17 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:10 |