![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Problem zdecydowanie do nowych nie należy jednak po 2 dniach walki z nim postanowaiłem napisać ten post. Zgodnie z artykułem LINK postanowiłem postawić sobie serwer na domowym komputerze. Postępowałem zgodnie z instrukcjami i wszystko działa poza PhpMyAdmin gdzie wyskakuje błąd: CODE phpMyAdmin - Błąd nie udało się załadować modułu mysql, proszę sprawdzić konfigurację PHP - Dokumentacja Dodam, że wykonywałem wszystkie czynności już 3 razy od nowa. MySql działa z linii komend, php działa, apatche też nie pokazuje żadnych problemów. Może widzicie jakieś błędy albo braki w tym artykule, był bym bardzo wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doinstaluj moduł mysql do php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli chodzi ci o to aby odznaczyć średnik tutaj: ;extension=php_mysql.dll, i przenieść libmysql.dll z katalogu "php" do "apache\bin" to już to zrobiłem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:00 |