![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Jestem tutaj po raz pierwszy i od niedawna uczę się php. Przed logowaniem mam zakładki: strona główna, logowanie i rejestracja. Po zalogowaniu użytkownika: strona główna, logowanie i rejestracja, kategoria. Przy wylogowaniu wyświetla się komunikat JESTEŚ WYLOGOWANY ale z dostępną zakładką kategoria - muszę odświeżyć stronę, żeby zakładka kategoria zniknęła. Jak to zrobić, żeby od razu nie było tej zakładki? mam wszystko usunięte w logout (sesje i ciasteczka): session_unset(); session_destroy(); setcookie (session_name(), '', time()-300); - pojawia się dodatkowa zakładka KATEGORIE dla zalogowanych użytkowników |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne session_destroy i session_unset masz w kodzie dopiero po:
I lepiej użyj kombinacji: Ten post edytował sadistic_son 7.10.2009, 04:04:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ja zwróciłbym także uwagę na przeglądarkę jakiej używasz. Opera od wersji 9.64 ma drobny problem z sesjami co sam widzę w portalach opartych o php-fusion 7. Po zalogowaniu i przy wylogowywaniu trzeba odświeżać całą stronę by cms "załapał", że zrobiliśmy akcje związane z loginem lub logoutem. Trzeba albo odświeżyć stronę, albo przejść na którąś z podstron serwisu by zaskoczył.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:28 |