![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, próbuje napisać skrypt, który stworzy mi pasek wraz z ikonami i doda do nich zdarzenie onclick. Nie jestem zbyt dobry w javascript ale na początek napisałem sobie coś takiego:
Niby ok, bo tworzy pasek z ikonką, tylko że w textarea są już wstawione tagi b /b, a zdarzenie onclick na ikonce nie działa. Na dodatek muszę ten blok kodu z javascrpitem wstawiać na końcu, jak jest wcześniej to wywala błąd. Co jest nie tak i jak to naprawić? -------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 23 Dołączył: 27.06.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Racja, trzeba do tego jeszcze dodać ostatni parametr i działa:
Dzięki. -------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 07:08 |