![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
się trochę zapętliłem ;] wyświetlam dane i link do edycji. jakie mam dać zapytanie aby po kliknięciu w "edytuj" było wiadomo jaki rekord [id] będę edytował i wyświetliły mi się żadane rekordy w formularzu ![]() proszę o podpowiedź pozdrawiam Ten post edytował limonides 6.10.2009, 10:50:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętaj o zakończeniu połączenia z bazą. Pisane na szybko, może zawierać błędy. Pamiętaj o weryfikacji danych, które otrzymujesz. Możesz dodać inne warunki zabezpieczające. Ten post edytował Zosiek 6.10.2009, 11:18:31 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wywaliło mi błędu ;] działa ładnie tylko nie dokładnie o taki efekt mi chodziło.
tutaj jak wcisnę edytuj to każdy rekord pokolei jeden pod drugim wyswietla się do edycji. mi chodzi o to że jak kliknę w EDYTUJ trzeciego rekordu z listy to pojawi mi się do edycji w formularzu tylko imię i nazwisko tego 3 rekordu. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli dobrze zrozumiałem to masz listę rekordów ( w postaci rozwijanej) i jak wybierzesz rekord id 3 to ci się ten formularz wyświetla??
Czy że masz wyświetlone imię, nazwisko przy każdym rekordzie i po kliknięciu edytuj wyświetla się nowe okno z formularzem edycji?? Ten post edytował Zosiek 6.10.2009, 12:51:40 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
mam listę taką o:
jaruś kaczyński | edytuj oluś kwachu | edytuj donald tusk | edytuj no i jak nacisnę edytuj chcę aby lista ta mi zniknęła i w jej miejsce pojawił się rekord do edycji :-) hmhm tak w międzyczasie nie wiem czy humanitarnie wypłodziłem cuś takiego. efekt jest taki jaki zamierzałem, ale jako iż jestem żółtodziób w tych sprawach to jeśli popełniłem jakieś karygodne błędy będę wdzięczy za korektę.
Ten post edytował limonides 6.10.2009, 13:00:30 |
|
|
![]()
|
|
Dziwne, że nie wywala błędu, bo nie zakończyłeś waruneku if.
I jeżeli mam być szczery to ten formularz będzie zawsze wyświetlany bo jest poza warunkiem ![]()
Pozbyłem się zmiennej $Numer bo jest nie potrzebna. Ten post edytował Zosiek 6.10.2009, 21:14:58 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:32 |