![]() ![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
1 Błąd na głównej stronie
2 błąd na głównej stronie
Czy to przypadkiem nie ma związku z plikiem configure.php i linią: Jeżeli tak to o co chodzi w tej linii. Nadmienię tylko że sklep znajduje się w folderze fx_partner na serwerze. Na folder ze sklepem podpięta jest subdomena. Wprowadziłem ją w pliku cofigure.php Proszę o pomoc i z góry dziękuję za poświęcony czas. Ten post edytował lukas0987 6.10.2009, 10:18:13 |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wyświetl sobie gdzieś na początku pliku index.php wartość zmiennej:
I zmień wartość tego co podałeś na to co Ci się wyświetli. Albo spróbuj od razu w ten sposób:
-------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Po wyechowaniu otrzymałem ścieżkę:
/home/belmeb/ftp/fx_partner/ Jednak niestety nadal gdy wrzuciłem ją do definicji nadal mam te same błędy ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Wiem już gdzie jest błąd. Na pewno tutaj:
Czy ktoś z kolegów może oreientuje się co jest źle w tym kodzie? Ja przypuszczam że chodzi o category_tree.php Nie ma takiego kodu, jednak na starym serwerze to działało. A cały folder ze stroną jes skopiowany. Ten post edytował lukas0987 6.10.2009, 13:20:52 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:54 |