![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
potrzebuje wylaczyc przewijanie na stronie... chodzi o cos takiego, ze mam strone, ktora jest dosc dluga i wlacza sie pionowy suwak. Daje diva position:absolute(nie moge dac fixed), ktory jest na calosci i potrzebuje wylaczyc/zablokowac suwaki, przewijanie... dodam, ze w body "overflow:hidden" mnie nie ratuje. sa moze jakies inne sposoby ? moze java script ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz konkretniej napisać co chcesz zrobić? I dlaczego nie możesz użyć overflow:hidden? Sposobu 'wprost' nie ma, trzeba by było pokombinować, dlatego potrzebuję więcej szczegółów.
@down: - przygotuj stronę testową bo jak dla mnie niezrozumiale tłumaczysz Ten post edytował kamil4u 5.10.2009, 14:47:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musze to zrobic inaczej poniewaz na tym divie ktory jest na absolute znajduje sie odtwarzach we flashu, ktory ladowany jest za pomoca AJAXa po kliknieciu w przycisk... potem jest przesowany ustawiany i nie moge dodac do body overflow, poniewaz odtwarzach zostaje przeladowany, a nie moge do tego dopuscic...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:44 |