![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam mały problem z bazą danych, a mianowicie: Stworzyłem skrypt php wpisujący interesujące mnie dane do bazy mysql (z formularza). Dane znajdują się w bazie wiem to z podglądu w phpMyAdmin. Problemem jest to, że przy pobieraniu np. adresu funkcją "mysql_fetch_assoc" pobiera tylko pierwszą część tzn. w bazie jest "Kiepury 55/1" a pobiera tylko "Kiepury". Fragment kodu pobierania:
Kod wyświetlania po pobraniu (zwykła tabela z formularzem):
Pobrana dana wyświetla się jako "value" w polu formularza. Prosiłbym o pomoc (wskazówki) dlaczego wyświetla się tylko część a nie całość danych? Nie wyświetlają się dane po spacji. Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- przewozy autokarowe - wynajem autokarów.
Wodzirej na wesele śląsk - Polecam świetnego DJ-a na wesele |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A zrob tak
I pokaż co się wyświetli. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpadłem na to że to nie problem funkcji pobierania, tylko wyświetlania.
Jak wyświetlę poza formularzem to wyświetla całość. -------------------- przewozy autokarowe - wynajem autokarów.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Aha już wiem dlaczego.. Atrybuty html się obejmuje w cudzysłowia prosze pana.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przy takim wyświetlaniu nie pokazuje całości.
A przy takim pokazuje całość: -------------------- przewozy autokarowe - wynajem autokarów.
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A coś szerzej ... ?
-------------------- przewozy autokarowe - wynajem autokarów.
|
|
![]()
|
|
Podaj wartość value tak samo jak wartość title...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Trochę mało jasne tłumaczenie ale zrozumiałem.
Przykład kodu bardziej obrazowałby o co chodzi ![]() Dziękuję za pomoc. -------------------- przewozy autokarowe - wynajem autokarów.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:47 |