![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm,
szukam oprogramowania sklepu internetowego. Interesuje mnie nowoczesna wersja sklepu: - nieograniczona liczba kategorii, podkategorii i produktów, - obsługa płatności online, przelewów i kart kredytowych (full options), - przyjazny dla użytkownika i wyszukiwarek, - panel administracyjny, rozbudowany i przyjazny, - mógłby być wielojęzyczny, wielowalutowy, - wyposażony w program partnerski, - szybki i bez ograniczeń. Może jest coś takiego z darmowych skryptów? Chciałbym bliżej przyjżeć się takiemu skryptowi. Opracowałem skrypy z oscommerce.com (szereg problemów dla j.polskiego, ale już śmiga). Skrypt ten jest jednak przestarzały, a kod zaśmiecony (poprawiłem generowanie obrazków i wykanałem kilka innych nowych efektów, ale i tak jest przestarzały). Zależy mi też na programie partnerskim sklepu. Za polecenie płatnych również dziękuje. Pozdrawiam -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:19 |