![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam proszę o ocenę wyglądu strony, kodowanie może być nie zgodne ze standardami i przyjętymi normami ale to się poprawi, linki w menu nie działają bo na razie zrobiłem tylko pod stronę Galeria.
strona |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się. Nie jest tragicznie, ale jest dosyć kiepsko.
Główny minus to za małe paddingi. Wszystko styka się ze sobą. Brak jest przestrzenni i "świeżego powietrza". Wszystko jakieś takie FrontPage'owskie. Może lekkie zaokrąglenia? 5 lat temu taki theme by jeszcze przeszedł, ale na dzisiaj jest kiepski. Meta title? Po jakiego? Za dużo zbędnych meta-tagów. h1 powinien zawierać tytuł strony. Literówka w "Katygorie". Przez to, że wyróżniony element w nawigacji podstrony jest podkreślony wprowadzasz użytkownika w błąd. Zastosowałbym pogrubienie. Teraz to wygląda tak jakby tylko ta pierwsza pozycja była linkiem. Listę miniaturek zrobiłbym na ul. Raczej przeniósł bym się na kodowanie UTF-8, gdyż po woli uchodzi za standard. Dużo do poprawy. Gdyby to był twój pierwszy theme to bym pochwalił i życzył powodzenia na przyszłość. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne logo, ale reszta staroświecka.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawiłem wygląd menu ale oczywiście nie piszcie ze kodowanie jest fatalne bo potem je poprawie,
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacznie lepiej. Teraz jedynie główny box dopieść, bo jest strasznie smutny ;<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:06 |