![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z zapytaniem : SELECT INTO OUTFILE. Mianowicie w kliencie mysql piszę coś takiego:
On mi wypisuje
tylko, jest problem,bo nie potrafię znaleźć tego pliku. Gdzie to jest zapisane ? W jakimś pliku .ini jest ścieżka zapisu takich plików ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej podawać ścieżkę bo wiesz gdzie się zapisze np. "C:/bazy/aaa.txt" . W Windowsie bez podawania ścieżek to:
CODE C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\MySQL\MySQL Server 5.1\data\NAZWA_BAZY\NAZW_PLIKU C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\MySQL\MySQL Server 5.1\data\users\aaa.txt W linuxie niestety nie wiem (dopiero uczę się obsługi komponentów na Linuxie i ich rozmieszczenia ![]() Ten post edytował Zosiek 3.10.2009, 17:17:53 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ok, poddaję się. Po pierwsze mam win7 i tam nie ma takiego układu folderów, ale jest podobny, ALE i tak nie potrafię znaleźć tego pliku na całym dysku C gdzie jest zainstalowany MYSQL. Jakieś pomysły?
Ten post edytował lordmonkey 4.10.2009, 08:09:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CODE C:\ProgramData\MySQL\MySQL Server 5.1\data\NAZWA_BAZY\NAZWA_PLIKU Pamiętaj o tym żebyś widział ukryte foldery. Ten post edytował Zosiek 4.10.2009, 10:24:07 -------------------- Pamiętaj ja staram się pomóc tobie, a ty może kiedyś pomożesz mnie. :D
Pomogłem Ci?? Jeśli tak to jestem z tego dumny. Jeśli nie to postaram się bardziej - nikt nie jest doskonały :P Kliknij przycisk Pomógł pod postem, który Ci pomógł. |
|
|
![]()
|
|
ok dzięki
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 10:02 |