![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod jak podałem niżej, powinien on wysyłać maila na podany adres lecz tego nie robi.
Tam gdzie jest ***@o2.pl mam u siebie inny Adres. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wykonuje się linia:
Kod echo 'Wysłano E-Mail'; ![]() działasz na localhost? czy na jakimś zewnętrznym serwerze? poza tym może być tak, że wiadomość nie przechodzi filtrowania antyspamowego i dlatego nie dochodzi... polecam skorzystanie z klasy PHPMailer, jest łatwa w konfiguracji i można korzystać tam z własnego SMTP. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd wiesz, że nie wysyła? Wyświetla jakiś błąd?
Może wysyła, tylko nie dochodzi? /edit: bogdan89 był szybszy;) PHPMailer z autoryzacją SMTP Ten post edytował vokiel 3.10.2009, 12:15:12 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko jest Ok pisze że Wysłano ale nie doszedł E-Mail. Plik PHP jest na VPS, adres E-Mail zewnętrzny, podobno mam coś nie włączone w php.ini ale nie wiem co
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:06 |