![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moje pytanie odnosi się do rodzica, który jest parę rodziców wyżej. Chciałbym zastosować atrybut margin-left auto oraz margin-right auto lecz w stosunku do elementu do elementu głównego, który nie jest rodzicem danego elementu, tylko tak jakby "parę rodziców wyżej". Próbowałem użyć:
Ale skoro to nie jest rodzic, to ten trick nie zadziała. I jeszcze jedno pytanie. Na stronie http://gaduj.pl jest odnosnik na samej górze. Chodzi mi tu o pseudo-logo ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 23 Dołączył: 27.06.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do drugiego pytania to wydaje mi się że za pomocą stylów nie da się tego pozbyć. zauważ że w ie to obramowanie się nie pojawia. jedynym rozwiązaniem jest usunięcie <a> i użycie na logu onclick="window.location='strona_docelowa.php'", nie polecam tego rozwiązania.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
bo border dalej się 0 a nie none, po drugie pod chromium nic się takiego nie dzieje. Atrybut border: 0 ustawisz dla img {} i amen. A pierwszego pytania nie rozumiem.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na tej stronce gaduj.pl weź menu (jeżeli to twoja strona) załaduj za pomocą js
okropnie mi to wygląda pod operą jak najeżdzam ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:39 |