![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 22 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Raniżów/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem, mianowicie za pomocą biblioteki mintAjax pobieram odpowiedź z serwera. Chciałbym dodać odpowiednią klasę diva w zależności od otrzymanej odpowiedzi, jednak nie do końca wiem jak to zrobić. JS:
Plik test.php zwraca dwie wartości: test albo nietest, w zależności od wartości value. I jak teraz zmienić klasę? Niby tak jak jest powinno działać, ale nie działa. Pozdrawiam, koreja |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założę się, że to:
Kod this.responseText nie zwraca Ci żadnej wartości? zerknij tu i będziesz wiedział co zrobić. jeśli nie to podpowiem obsłuż funkcję onSuccess() Ten post edytował webasek 2.10.2009, 13:02:52 -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 13:54 |