![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SIema
![]() w komórce tagi są pojedyncze słowa krótko określające zdjęcia oddzielone spacją np: "wilno wakacje lato litwa" jak robic wyswietlanie wpisu wg danego taga z tym nie mam problemu ale chce zrobic pełną listę tagów, ale tak żeby nie było powtórzeń. jest jakas funkcja grupująca pojedyncze stringi?? do oddzielenia pojedynczych tagów uzywam $string = explode(" ", $string); macie jakies pomysły na wykonanie tego?? bo ja właściwie Brak :| -------------------- allebhp.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 23 Dołączył: 27.06.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym zrobił osobną tabele z tagami i jeszcze jedną wiążącą id zdjęcia z id tagu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi sie wydaje ze to wszystko jedno. . . i tak wszystkie tagi są wjednej komórce oddzielane spacją . . .
problem rozwiązany
-------------------- allebhp.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 02:32 |