![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy jak skończe liceum zaoczne zdam mature matme rozszerzona i anglika to przyjmną mnie na studia do polibudy? Czy od razu takie liceum odpychają? -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Punkty z matury teoretycznie są tak samo ważne niezależnie od tego gdzie i kiedy ją zdajesz.
Startuj. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerzucam się z technikum klasa 3 na liceum zaoczne 5 i 6 semestr i bede zdawał w 2010 maturę
potem chciałbym iść na programowanie czy coś na polibudę . Czyli liczy się tylko matura problemów nie będzie że uczyłem się zaocznie?, chcę iść na polibudę dzienną do poznania. -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na uczelniach nie patrza jakie miałeś liceum, tech. czy cokolwiek, byle była matura. Np na uczelni, którą ukończyłem liczyła się tylko matura z matematyki. Znałem tam też sporo ludzi, którzy byli po średniej w trybie wieczorowym. Co prawda teraz może być inaczej - ja jeszcze zdawałem starą mature.
Nie pozwól by to, w jakim trybie teraz się uczysz zaważyło na Twojej przyszłości ![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 19:14 |