![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() Mam straszny problem - siedzę nad nim od wczoraj i niewiele wymyśliłem. Sprawa wygląda tak: Na stronie, która postawiłem na joomli 1,5 mam komponent "djcatalog" , który do wyświetlania wiekszych zdjęć wykorzystuje min mootools. Zresztą ta biblioteka jest wszędzie w joomli. Przerobiłem link do dużego zdjęcia dodając ' rel="lightbox" ' a w headzie
czyli sciezki do odpowiednich plików do slimboxa i klapa. W indexie templatki jest wpis:
, który sobie, w zależności od podstrony ładuje metatagi i min biblioteki. Na podstronie z djcatalogiem ładuje plik mootools.js, którą sam wstawiłem i domyslną ładowaną przez dodatek czy konfigurację. Efekt jest taki, że po pierwsze strona muli sie strasznie a efektu i tak nie ma. Wiem, że wystarczyłoby zmienić ładowane dla tej podstrony ścieżki i po problemie, ale za diabła nie mogę znaleźć gdzie jest wpis co ma ładować dla podstrony katalogu. Bardzo proszę o pomoc, bo mi już wszystko opadło ![]() I z góry wielkie dzięki. Strona to http://www.thevintagefayre.com/index.php?o...0&Itemid=54 Ten post edytował BatGraf 29.09.2009, 18:45:30 -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:35 |