![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie:
jak sprytnie zamienic w danej zmiennej ciag typu [cos,cos,cos] na takie cos: http://jakisprefix/cos/cos/cos.html ? probowalem z preg_replace z tym ze nie wiem ile bedzie tych cosow w nawiasach kwadratowych: mozna jakos to fajnie rozwiazac? bede wdzieczny za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można - ale daj co najmniej 2 przykłady i ich wynik - po tym co opisałeś zrozumiałem tylko 80% - jak na początku dokładnie link wygląda?? - i zapewne rozumiem, że jest cos1,coś2 itd....
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobie powiedzmy zmienna ktora zawiera kod html'a. w nim mamy fragment typu
i chcialbym otrzymac w tej zmiennej Tak jak mowilem, nie wiem ile bedzie elementow linku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerób sobie jak to tylko chcesz -możesz wyciągnąć tak samo preg_match w nawiasie kwadratowym a potem użyć str_replace
tutaj gotowiec inaczej ;p:
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
super, dzieki wielkie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:25 |