![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, proszę o pomoc w edycji skryptu. Niby powinno działać a cały czas wykakuje mi komunikat ze nie udało sie zedytować bazy. Pisałem już kilka razy skrypt od poczatku z nadzieja ze tylko nie widze bledu a jest oczywisty ale za każdym razem to samo:( Proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 37 Dołączył: 1.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli jakieś zapytanie się nie wykonuje to przydałoby się użyć mysql_error
![]() PS: Słyszałeś kiedyś coś o filtrowaniu danych z formularzy? A może coś o SQL Injection? Ten post edytował Berg 27.09.2009, 12:40:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskakuje mi:Bł±d: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '00 WHERE id=1' at line 1
Jak to naprawić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
więc domyśleć się można z Twojego komunikatu że masz
masz taką tabelę 00 ? Zacznij ziomuś filtrować te gety, pewnie sam nie wiesz co pobierasz i skąd ;p Ten post edytował cojack 27.09.2009, 14:10:49 -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Cały dzień nad edycją siedzę:(
Teraz mam taki kod:
i mysql_error() zwraca mi You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SET nazwa='', cena= WHERE id=' at line 1 Proszę, poprawcie ten kod tak żeby edytował te rekordy Ten post edytował Deen 27.09.2009, 23:22:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nazwa musi być w apostrofach. Nie wiem co masz za typ pola w cena, i widocznie nie przesyłasz wszystkiego przez te posty, bo są puste zmienne, z tego co widać w błędzie, albo masz źle ponazywane posty, sprawdź ponownie.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:16 |