Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]Problem z session_start()
DonJeday

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Musiałem zrobić stronę dla szkoły. Użyłem do tego sesji, wszystko pięknie chodziło u mnie na serwerze a jak przeniosłem na serwer szkolny to kapa wywaliło błędy:
Cytat
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/8tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /nfs1/clients/www/administrator/index.php:1) in index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /nfs1/clients/www/internetdsl.pl/administrator/index.php:1) in index.php on line 2

Warning: Unknown: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp) in Unknown on line 0

Proszę o pomoc
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
mydoom.h

-----

Cytat
No such file or directory (2) in index.php on line 2

Brak pliku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
DonJeday

-----

Cytat(mydoom.h @ 27.09.2009, 11:37:15 ) *

Ale jakiego? jak index.php to jest, bo inaczej strona by się nie wyświetliła
+Quote Post
deirathe

-----

podaj kod a nie same błędy tak poza tym nie możesz czytać i zapisywać do katalogu tymczasowego dlatego sesja nie działa zmień chmod jeżeli możesz albo folder tymczasowy
+Quote Post
DonJeday

-----

Kodu to nie ma co pokazywać bo tam tylko jest session_start. A jak zmienić ten folder tymczasowy, lub w jaki sposób mam nadać inny chmod skoro nie mam dostępu do tych katalogów po prostu w ftp są niewidoczne
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.12.2025 - 22:07