|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Musiałem zrobić stronę dla szkoły. Użyłem do tego sesji, wszystko pięknie chodziło u mnie na serwerze a jak przeniosłem na serwer szkolny to kapa wywaliło błędy: Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/8tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in index.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /nfs1/clients/www/administrator/index.php:1) in index.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /nfs1/clients/www/internetdsl.pl/administrator/index.php:1) in index.php on line 2 Warning: Unknown: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp) in Unknown on line 0 Proszę o pomoc |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat No such file or directory (2) in index.php on line 2 Brak pliku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2008 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%)
|
Brak pliku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale jakiego? jak index.php to jest, bo inaczej strona by się nie wyświetliła |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
podaj kod a nie same błędy tak poza tym nie możesz czytać i zapisywać do katalogu tymczasowego dlatego sesja nie działa zmień chmod jeżeli możesz albo folder tymczasowy
|
|
|
|
|
|
|
|
Kodu to nie ma co pokazywać bo tam tylko jest session_start. A jak zmienić ten folder tymczasowy, lub w jaki sposób mam nadać inny chmod skoro nie mam dostępu do tych katalogów po prostu w ftp są niewidoczne
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 22:07 |